2013. január 24., csütörtök

HEMEL A TERMÉSZET EREJÉVEL

Megérkezett hazánkba is az igényes kozmetika és bőrápolás termékcsaládja.

100 %-ban természetes alapanyagokból!

A Hemel Cosmetics termékei olyan természetes alapanyagokból készülnek, mint a méz és méhviasz, gyógynövénykivonatok, gyógynövényekből kivont éterikus olajok (illóolajok), növényi olajok, ezeken kívül még tartalmaznak paraffinolajat, kakaóvajat, természetes vitaminokat (A, D, E, C, B komplex ,stb.). 100%-ban koncentrált, ezért mindig csak kis mennyiségben, nedves bőrre, nedves kézzel használjuk.

Nem tartalmaznak VIZET, mesterséges színezékeket, aromákat, vagy tartósítószereket. Ez utóbbira nincs is szükség, mivel a méhviasz természetes tartósítószert tartalmaz, de ugyanígy a méz, a bazsalikom és az egérfarkú fű is. 


Éppen ezért szavatossági idejük korlátlan. Minden termék ellenőrzött, igazolt és védett. 

A Hemel termékek között mindenki találhat magának megfelelőt életkortól, bőrtípustól függetlenül, tetőtől talpig. 

Voltál már úgy, hogy azt láttad valakinél, jókor volt jó helyen és megcsinálta a szerencséjét? Most te is az elsők között lehetsz!

Az emberek szerencsére egyre többet foglalkoznak az egészségükkel. Ezzel együtt nagyon sok ember keres valamilyen kiegészítő jövedelem lehetőséget. E kettő kapcsolataként számos személyes ékesítési rendszer jött létre a világban, és jött el hazánkba is.


A HEMEL CÉGRŐL

A Hemel cég 1991-ben Bécsben jött létre. Profilja természetes alapanyagú gyógykozmetikai termékek gyártása és értékesítése. Az alapítás után hamarosan átköltözött a cég Szerbia szívébe,  Jagodinába. 


A Hemel termékek kiváló minőségű, gondosan válogatott, természetes eredetű alapanyagokból készülnek.

Főbb összetevői a méhviasz, méz, esszenciális olajok, gyógynövény kivonatok, növényi olajok és vitaminok…

A mai modern technológia révén, hőhatás alkalmazása nélkül ki tudják vonni a gyógynövények aktív hatóanyagait. Ez teszi lehetővé a gyógynövény kivonatok fokozott felhasználását a gyógyászatban is és a kozmetikai szerek gyártása során is. Az így kinyert növényi hatóanyagok bakteriológiailag sterilek, hosszú ideig éreztetik biológiai hatásukat és nagyon gyorsan felszívódnak. 500-600 %- kal nagyobb a hatásfokuk, mint a teáknak vagy a tinktúráknak (alkoholos oldatoknak).

Minden kozmetikai termékünk környezetbarát és 100% koncentrátum, mesterséges adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaznak. A termékek bevizsgáltak, teszteltek és regisztráltak.


A kelet- és dél európai piacok teljes lefedése után a cég sikeresen megalapozta jelenlétét az Európai Unió országaiban is, felajánlva egy rendkívüli lehetőséget vásárlóinak, tagjainak – gyors és megbízható szállítást a választott címre. Emellett a regisztrált termékhasználók (tagok) a világ 80 országában jelen vannak!

GARANCIA


Cégünk 100% minőségi garanciát vállal minden termékre. Amennyiben a fogyasztó bármelyik termékkel elégedetlen és a terméket visszaküldi, az adott hónapban visszakapja az árát.


Fejlett minőség ellenőrző rendszerek és technikák ellenőrzik az egész gyártási folyamatot, a termelésen, tároláson, forgalmazáson át, amely azt eredményezi, hogy a termék mindenféle mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes marad . 


A termékek forgalomba hozatala többek között, hálózati kereskedelemben történik, regisztrált vásárlóknak és tagoknak. Az egyedi termékelosztási rendszer kifejlesztette a legmagasabb keresetek elérését a sikeres forgalmazóknak, a fejlett IT támogatás és on-line vásárlói támogatással, a cég kiérdemelte a legmagasabb fokú vásárlói megelégedettséget.


Természetesen a termékekhez bárki hozzájuthat a webshop regisztráció után 100%-os áron. Viszont amennyiben elfogadod, hogy én ingyen beregisztráljalak, mint vásárló, akkor a második vásárlástól már 25% kedvezményben részesülhetsz. Ráadásul a szomszédasszonyodnak, barátnődnek is beszerezheted a termékeket, és abban az esetben a katalógusi ár és a Te vásárlói árad különbözete Téged illet meg

Figyelem! A webáruházba való regisztráció NEM azonos a HEMEL rendszerébe való regisztrációval! Tehát, aki olcsóbban szeretne a termékekhez hozzájutni, annak a HEMEL rendszerébe kell regisztrálnia, és így kap egy vásárlói státuszt. 

Az első vásárlás után, aminek 10 BP értékűnek kell lennie (7-8000Ft)a webshopja át lesz állítva a kedvezményes árakra és a második rendelésből már jár a 25% kedvezmény!

Igényeld a regisztrációs lapot! Írj nekem e-mailt és elküldöm Neked, amit kinyomtatás után kitöltve, saját kezűleg aláírva visszajuttatsz hozzám e-mailben, vagy postai úton, és ezután én továbbítom az adatainkat a cég budapesti központjába. Itt rögzítik adatainkat és kapsz egy tagsági számot, illetve kártyát. 

E-mail címem: marcsi(pont)hemel(kukac)gmail(pont)com

Amennyiben további információra van szükséged, keress meg bátran.

A HEMEL jövedelmet is biztosíthat Neked. Erről egy későbbi bejegyzésben írok majd. De amennyiben szeretnél erről is bővebben hallani, vedd fel velem a kapcsolatot és tájékoztatlak skype-n.

Magyarországi cégünk, ahonnan a termékeket is rendelheted, és a jutalékok kifizetése is történik:

Hemel Cosmetics Kft.
1072 Budapest 
Akácfa utca 4. fe.4.
e-mail: ugyfelszolgalat(kukac)hemel(pont)hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése